Urmaker Lian i Trondheim har lang erfaring som leverandør av jubileumsur og firmagaver.

Jubileumsuret har lenge vært en kjærkommen og høyt verdsatt gave. Det er en anerkjennelse av arbeidstakerens innsats og flere års tro tjeneste til en bedrift i form av en flott gave fra arbeidsgiver. 

Tradisjonelt sett har jubileumsuret vært et gullur, men hvilken som helst klokke benyttes som jubileumsur – uansett prisklasse. 

Kontakt oss

Gravering 

Mange som handler jubileumsur velger å gravere inn arbeidstakers navn, tjenestetid og bedriftens navn.

Vi har et godt samarbeid med lokale gullsmeder som gjennomfører graveringer for oss. Pris på gravering kommer an på hvor mye som skal graveres.

Graveringsjobben gjennomføres vanligvis på 1-2 dager.

Tilgjengelighet og bestilling

Vi har alltid et stort utvalg jubileumsur på lager.

Ved større bestillinger kan det påløpe 1-2 ukers leveringstid. Vi anbefaler alltid å være ute i god tid.

Du får personlig service gjennom hele bestillingsprosessen.

Levering

Jubileumsur hentes i butikk eller sendes direkte til din bedrift.

Ved forsendelser er frakten selvsagt gratis!

Skatteregler for gaver i ansettelsesforhold

Tidligere var det ulike skattegrenser ved kjøp av jubileumsur, bl.a innenfor kr 8.000 og kr 12.000, og mange velger fortsatt å forholde seg til disse. I noen tilfeller velger også mottaker av jubileumsur å selv betale den delen som overstiger skattegrensen. Uansett løsning vil vi være behjelpelige med å finne en løsning som passer best for deg.

For å gjøre det enklere for deg og din bedrift har vi inkludert informasjon om skattegrenser ved kjøp av jubileums- og oppmerksomhetsgaver. For oppdatert informasjon vedrørende skattegrenser anbefaler vi at du leser artikkelen fra KPMG her.

Kontakt oss

URMAKER LIAN

Urmaker Lian ligger i Nordre gate 9 i Trondheim – midt i byens travleste handlegate. Her har urmakerforretningen holdt til siden den ble grunnlagt i 1866.