KJØPSBETINGELSER

 

GENERELL INFORMASJON

Urmaker Lian er autorisert forhandler av merkene vi fører i vår butikk og nettbutikk. Vi følger norsk lovgivning og ditt kjøp er regulert etter lov om forbrukerkjøp, angrerett, markedsføring, personopplysning og e-handel. Dermed du være sikker på at når du handler hos oss gjøres det på en trygg, sikker og enkel måte. 

Vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider. Produktbilder på nettsiden kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Elementer som proporsjoner og farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer. Samtlige priser er angitt i norske kroner og merverdiavgiften er inkludert i prisen.

Kunder som handler i nettbutikken til Urmaker Lian må ha fylt 18 år.

Ved spørsmål kan vi kontaktes på salg@urmakerlian.no

GARANTI OG REKLAMASJON

Fra kjøpsdato har du 2 års internasjonal garanti på alle våre varer, så fremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler og gjelder hos alle autoriserte forhandlere i hele verden. Den dekker ikke normal slitasje eller annen skade på produktet.

I tillegg til garantien har du fem års reklamasjonsrett i henhold til norsk lovgivning. Ved en eventuell reklamasjon eller garantireparasjon er du selv ansvarlig for å  fremvise bekreftelse på kjøp. Vi anbefaler at du medbringer internasjonalt garantikort som følger med din klokke, men kvittering og utskrift fra nettbank er også godkjente bevis på kjøp. 

FORSIKRING

Protid samarbeider med SOLID Forsikring for å tilby forsikring på nye klokker kjøpt hos Protid-butikker. Vi tilbyr gratis klokkeforsikring i seks måneder på alle klokker fra kr 1.500 til kr 50.000. Etter 6 måneder vil du bli tilbudt en 12-måneders klokkeforsikring til gunstig pris via SOLID Forsikring. Forsikringen gjelder ved uhell eller tyveri. For fullstendige forsikringsvilkår ber vi deg kontakte SOLID Forsikring. Normal slitasje dekkes ikke av forsikringen. 

BETALING

Når du handler i vår nettbutikk vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

  • Betaling med VISA eller Mastercard
  • Vipps
  • Klarna

BESTILLING

Når du bestiller fra vår nettbutikk vil du motta en ordrebekreftelse. Vi ber om at denne gjennomgås nøye for å undersøke om den stemmer overens med din bestilling.

Når din ordre sendes fra oss vil forsendelsen inneholde bestilt vare samt medfølgende boks, etui, tagger, garantibevis, instruksjonsbok og annen dokumentasjon. Angrefristskjema, kvittering og evt. forsikringsbevis vil også medfølge.

Vi har et stort og bredt sortiment hvor produktpriser i stor grad styres av våre leverandører. Prisene er stadig i endring og vi tar forbehold om at pris på nettsiden kan inneholde mangler eller være feil.

De samme klokkene som er tilgjengelig i vår nettbutikk er også tilgjengelige i vår fysiske butikk. Vi tar forbehold om at lagerstatus som vist på vår nettside kan avvike fra reell lagerstatus. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling helt eller delvis, dersom produktet er utsolgt. Hvis et produkt er utsolgt eller er utilgjengelig av andre grunner vil vi følge deg opp og prøve å komme til en løsning.

FRAKT OG LEVERING

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer over kr 3.000,-  i Norge og varer sendes kun innenlands. Varer som sendes leveres av Bring. Du velger selv om varen skal bli levert til din adresse eller til nærmeste postkontor. Alternativt kan du velge å hente ordren din i vår butikk i Nordre gate 9 i Trondheim sentrum. 

Leveringstid kan variere, men vanligvis vil du motta din bestilling 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Man må påregne lengre leveringstid rundt høytider og helligdager. Spørsmål knyttet til varer under levering må rettes til Posten Norge eller Bring.

Kunden står for risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

ANGRERETT OG RETUR

Som kunde i Urmaker Lian sin nettbutikk har du 14-dagers angrerett iht. angrerettloven. Angreretten gjelder for kjøp av varer uten å oppgi grunn. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må skriftlig melding om bruk av angreretten være sendt til oss innen utløpet av 14-dagers fristen. Angrefristskjema skal fylles ut og legges ved.

Produktet som returneres skal være tilnærmet mengde og tilstand som da du mottok den og skal returneres i originalemballasje. I tillegg skal alle etiketter, beskyttelsesplast, pris og tagger være på – hvis dette allerede var på da du mottok den.

Kunder må selv bære kostnaden ved å returnere varen(e) dersom man velger å benytte seg av angreretten.

Hvis du har mottatt varen som en gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan da enten byttes i annen vare i vår butikk i Nordre gate 9 i Trondheim, eller hos en annen urmaker i Protid-kjeden. Du kan også velge å få en tilgodelapp.

Hvis du har mottatt en vare med feil, mangler, eller feilsendt vare fra vår side kan du også returnere varen til oss.

Angrerettsskjema skal alltid medfølge når varen returneres, uavhengig av årsak.

Følgende varetyper er unntatt angreretten: Varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner eller har fått et tydelig personlig preg. Eksempelvis: Klokke med gravering.

Varer skal returneres til følgende adresse:

Urmaker Lian AS

Nordre gate 9

7011 Trondheim

TILBAKEBETALING

Ved mottak av returnert vare vil produktet inspiseres nøye av våre urmakere for å se om produktet bærer preg av bruk, har skader eller mangler som kan anses å være et verditap. Mangel på originalemballasje kan anses å være et verditap. Retur/bytteverdi vil bestemmes deretter.

Du vil kontaktes hvis vi anser at det foreligger mangler slik at ikke kjøpssummen kan tilbakeføres i sin helhet.

Du vil få e-post fra oss når returen er registrert mottatt og en e-post når kjøpssummen blir tilbakeført. Du vil vanligvis motta kjøpssummen innen 7 virkedager fra retur er registrert mottatt.

BYTTE

Varer kjøpt på nett kan byttes i annen vare i vår butikk innen 30 dager fra kjøpsdato.

Ved bytte av vare kjøpt på nett gjelder samme regler vedr. produktets tilstand, originalemballasje, unntak osv. som nevnt i avsnittet “Angrerett og retur”.

Ved bytte vil du få en tilgodelapp. 

Bruksvilkår

Rolex Section

While navigating on the Rolex section of our website, you may interact with an embedded website from www.rolex.com. In such case, Terms of Use, Privacy Notice and Cookies Policy of www.rolex.com are solely applicable.