PÅ INNSIDEN AV TUDOR

HVORDAN MERKET KOM TIL VERDEN

I februar 1926 registrerte huset «Veuve de Philippe Hüther», en klokkeforhandler og produsent, varemerket «The Tudor» etablert i Genève for Rolex-grunnlegger Hans Wilsdorf. Senere, i 1936, overførte huset merket til Wilsdorf. Like etter andre verdenskrig visste Hans Wilsdorf at tiden var inne for å utvide og gi merket en egen identitet. Den 6. mars 1946 opprettet han «Montres TUDOR S.A.», som spesialiserte seg på modeller for både menn og kvinner. Rolex ville garantere for de tekniske, estetiske og funksjonelle egenskapene, i tillegg til distribusjon og kundeservice.

TUDOR’S HISTORIE

HANS WILSDORF’S INTUISJON

Jeg har vurdert idéen i noen år nå, om å lage en klokke som våre agenter kunne selge til en mer beskjeden pris enn Rolex-klokkene, og likevel en som ville oppnå den pålitelighetsstandarden som Rolex er kjent for. Jeg bestemte meg for å danne et eget selskap, med det formål å lage og markedsføre denne nye klokken. Det kalles «The TUDOR Watch Company».

– H. Wilsdorf

URMAKERI

DEN TRADISJONELLE HÅNDVERKSKUNSTEN

En TUDOR-klokke lever. Pulserer. Den tar deg inn i en verden av mikropresisjon. Høyteknologien i alle komponentene blir nådeløst testet til minste detalj. Undersøk urverket. Estetikk og ytelse for de mest krevende produktene, designet for utholdenhet, så vel som glede. Denne presisjonsmekanismen er behagelig for øyet og spennende for sinnet, og tåler tidens test. Eksepsjonelle materialer, holdbarhet og designstyrke, gjør hver klokke til en unik gjenstand.

TUDOR AMBASSADØR

DAVID BECKHAM

Som barn hadde David Beckham en drøm. Når han ble spurt om hva han ville bli senere i livet, ville svaret alltid være «fotballspiller». Denne tidlige iveren ledet ham til å bli en av de mest hyllede, elskede og suksessfulle fotballspillere gjennom fotballens historie. Med tre storklubber og 115 xx i det engelske fotballaget, 59 som kaptein, satte han sitt preg: to engelske mesterskapstitler, 2 Major League fotballcuper, én gang Champion of Spain og én gang UEFA champion. Beckham bruker TUDOR Royal, sammenfatningen av en allsidig sport-chic klokke med integrert lenke, hakket bezel og automatisk urverk.

TUDOR AMBASSADØR

JAY CHOU

Musiker. Skuespiller. Regissør. Ikon. I over et tiår har «Kongen av Asiatisk Pop» pushet grensene rundt om i hele verden. Fra Taipei til Hollywood er Jay Chou alltid klar til å reise til hvor den neste utfordringen tar ham. Jay Chou bruker TUDOR Royal, med sin banebrytende tekniske ytelse og raffinerte estetikk sitter den i kryssveien mellom klassiske ur og sportsur. Som en mann med smak og kultur, bruker Jay Chou også TUDOR 1926, en meget raffinert, men diskret mekanisk klokke som blander tradisjonell horologisk estetikk med moderne høytytende urmakeri.