Prisvinnende design

NOMOS Glashütte

Siden 1990 har NOMOS Glashütte produsert klokker av høy kvalitet. Samtlige av klokkene deres er mekaniske og produseres med in-house urverk. Merkets Bauhaus-inspirerte design gjør de svært enkle å gjenkjenne. Det moderne og tidløse designet har har gjort at deres klokker har høstet en rekke designpriser. Med NOMOS Glashütte får du alt dette, og mer, til en helt uslåelig pris.

Urmaker Lian er autorisert forhandler av NOMOS Glashütte.

se hele kolleksjonen

Glashütte, den verdenskjente hjembyen for tysk klokkekunst — i 175 år. Og midt mellom alt: NOMOS’ verksteder

Hva er Glashütte?

Rikelig med tradisjon her, noe høyteknologisk der — og alltid noe nytt

Den nye neomatik-klassen

Prisbelønte klokker laget av urmakerfirmaet som aldri unnlater å overraske: NOMOS Glashütte

Arketypen til et klokke, men mer elegant og slank enn noen gang før. Minimatik er klokken som NOMOS Glashütte introduserte sitt avanserte kaliber DUW 3001 urverk i. Flott håndverk fra Glashütte, litt høyteknologisk og førsteklasses industriell design, laget i Tyskland.

En helt ny versjon av Club – med eventyrsfølelse: denne store NOMOS-klokken er vanntett til 1000 fot eller 30 atm. Club Sport Neomatik 42 Date Black er utstyrt med det svært innovative og eksepsjonelle Neomatik-urverket og den nye NOMOS-klokkelenken, og er en klokke for det mest moderne håndleddet.

KOLLEKSJONER

Ahoi

Gjør et plask: Robust og samtidig svært vakker — en sjelden vare i en verden av mekaniske klokker. Baklokket, som holdes fast av seks skruer, skrukronen og kronebeskyttelsen sikrer at alt er vanntett — helt til 20 atm, eller 200 meter.

«Klar for ethvert eventyr: NOMOS driver med sport»

Club

En av de mest robuste NOMOS-klokkene. En klokke som ikke gjør for mye ut av seg, men samtidig en som alltid ser bra ut — i møter, på joggetur, eller når man rocker ut på dansegulvet. Likevel er dens indre verdier like overbevisende: med de eksklusive håndlagde urverkene fra NOMOS som tikker av gårde på innsiden.

«Ung, upretensiøs og klar for alt»

Metro

NOMOS Metro er sofistikert, presis og har kontemporært design som vinner over flere enn juryene som har tildelt den flere designpriser. Metro’s estetikk minner om et komplisert måleverktøy, og det viser hvordan dagene går på en svært moderne måte..

«Forut for sin tid: morgendagens klassiker»

Minimatik

Arketypen til et klokke, men mer elegant og slank enn noen gang før. Minimatik er klokken som NOMOS Glashütte introduserte sitt avanserte kaliber DUW 3001 urverk i. Flott håndverk fra Glashütte, litt høyteknologisk og førsteklasses industriell design, laget i Tyskland.

«Så glad, så presis: en klokke å forelske seg i»

Orion

I Orion har vi løftet det essensielle til en fin kunst: Denne klokken er mer raffinert, behersket og elegant enn urene som har gått før. Orion er en klokke for livet (og lengre).

«Simpelthen nydelig»

Tangente

Dette er NOMOS Glashütte: Tangente, den runde klokken med mange rette vinkler, legemliggjør Glashütte urmakerfirma som ingen andre. Tangente, vår prisvinnende klassiker for håndleddet, har vært en kontinuerlig bestselger i 25 år.

«En trendsetter»

Tangomat

For de som setter pris på flott design og klare linjer, og som ikke får nok av NOMOS-klassikeren Tangente: her er storebroren med en mer robust urkasse, større diameter og automatisk urverk. Vinner av flere designpriser med utmerket opptrekk og enestående nøyaktighet.

«Automatisk litt mer av alt – en oppgradering for håndleddet»

Tetra

Klokkevisere beveger seg i en sirkel, og likevel er denne klokken firkantet. Denne formen ser ganske enkelt bedre ut på noen håndledd. Tetra er en fin Glashütte-klokke: pen, klar, og egentlig ganske uavhengig.

«Den edgy klokken fra NOMOS – stil, kvadratisk»

Artikkel

NOMOS Glashütte: En introduksjon

Bli kjent med de mekaniske klokkene fra NOMOS Glashütte.

les artikkelen

tilbehør

Utforsk tilbehør som passer perfekt sammen med din NOMOS Glashütte!

Finner du ikke klokken du leter etter?
Eller er du kanskje på jakt etter en helt spesiell modell?

Vi dobbeltsjekker lageret eller sjekker raskt tilgjengeligheten direkte hos våre leverandører.

Ta kontakt nedenfor, så hjelper vi deg!