Verditakst fra sertifisert takstmann

Klokkeinteressen har eksplodert blant nordmenn de siste årene og flere går rundt med dyre klokker på håndleddet enn noen gang tidligere. Det mange ikke tenker på er at verdien av luksuriøse klokker ofte overstiger forsikringssummen som dekkes av en standard forsikring.

Hvis uhellet skulle være ute og klokken kommer bort eller blir stjålet – risikerer man å få en erstatningssum som ikke er i nærheten av den reelle verdien på klokken. Vi anbefaler derfor at alle som har verdifulle klokker forsikrer de gjennom sitt forsikringsselskap.

Vår urmaker, Marius Rindal, er autorisert takstmann for klokker og ur gjennom Norges Urmakerforbund

Bestill verditakst

Markedets mest omfattende verditakst

Ved innlevering av klokken vil Marius utarbeide en grundig verditakst basert på tilstanden klokken er i og markedsprisen på den aktuelle modellen.

Dokumentet går over to sider og inneholder generell informasjon om klokken samt hvilke vurderingskriterier som benyttes for å beskrive urets tilstand. Videre følger en grundig tilstandsrapport fra ulike deler av klokken, resultat fra gangkontroll og verdikonklusjon

Allsidig dokument

Verditakst fra sertifisert takstmann kan brukes både ved tegning av forsikring på klokken – eller som et ekthetsbevis ved evt. salg av klokken. Ved behov kan du også få tilsendt digital kopi.

Pris og tilgjengelighet

Prisen på verditakst hos Urmaker Lian er kr 2.000,-

Vi har tidvis stor pågang på verditakst – så noe ventetid må påregnes i perioder.

Ta kontakt for mer informasjon