SEIKO: Mestere av presisjonskunst og tidløs skjønnhet

Seiko er et anerkjent japansk selskap som har vært en ledende produsent av klokker i over 140 år. De er kjent for sin kvalitet, innovasjon og presisjon. Seiko tilbyr et bredt spekter av klokker, inkludert mekaniske og kvartsdrevne modeller, og har introdusert flere banebrytende teknologier i bransjen. Deres ur spenner fra sports- og dykkerur til formelle og luksuriøse modeller, og de har et rykte for pålitelighet og presisjon. Gjennom dedikasjon til innovasjon og kvalitet har Seiko oppnådd en betydelig posisjon og fortsetter å være populær blant klokkeentusiaster over hele verden.

Urmaker Lian er autorisert forhandler av SEIKO.

Se hele kolleksjonen

KOLLEKSJONER

PROSPEX

SEIKO Prospex, ekspertise i dykking, utforskning og eventyr.

Seiko Prospex sin arv strekker seg tilbake til 1965 da Prospex etablerte seg som en pålitelig følgesvenn for eventyrlystne dykkere og utforskere over hele verden. Disse klokkene er spesielt utviklet for ekstreme forhold under vann og er kjent for sin robusthet, presisjon og overlegne vanntetthet.

Opplev SEIKO Prospex hos Urmaker Lian.

opplev kolleksjonen

PRESAGE

Presage er harmoni mellom tradisjon og innovasjon.

Presage-kolleksjonen til Seiko er en serie elegante og sofistikerte klokker med fokus på tradisjonelt håndverk og estetikk som er kjent for sitt raffinerte design og presisjon. Hver Presage-klokke er nøye laget med detaljert oppmerksomhet og utstråler en tidløs skjønnhet.

Opplev SEIKO Presage hos Urmaker Lian.

opplev kolleksjonen

5 SPORTS

Seiko 5 Sports er pålitelig ytelse og dynamisk stil i ett.

5 Sports er en serie allsidige og robuste klokker med et ikonisk design og pålitelig ytelse er disse klokkene ideelle for de som lever et aktivt og eventyrlystent liv.

Opplev SEIKO 5 Sports hos Urmaker Lian.

opplev kolleksjonen

ARTIKKEL

Hvilken klokke skal jeg kjøpe?

Det kan være vanskelig å velge sin første klokke. Vi har derfor plukket ut noen av våre favoritter som vi tror vil passe perfekt inn i din klokkesamlingen.

LES artikkelen
Seiko 140 år: Lanserer oppgraderte klassikere

I 1881 grunnla Kintaro Hattori sitt hjertebarn. Den da 21 år unge Hattori hadde en tydelig og klar visjon: Seiko skulle til enhver tid befinne seg ett skritt foran røkla. I løpet av sine femti år ved roret styrte han Seiko til å bli det det ledende klokkeprodusenten i Japan.

LES artikkelen

Tilbehør

Utforsk tilbehør som passer perfekt sammen med din SEIKO.

Finner du ikke klokken du leter etter?
Eller er du kanskje på jakt etter en helt spesiell modell?

Vi dobbeltsjekker lageret eller sjekker raskt tilgjengeligheten direkte hos våre leverandører.

Ta kontakt nedenfor, så hjelper vi deg!