DS ACTION 34.5 MM: Alltid i Bevegelse

Det er havene som har gitt navnet til den blå planeten. De er opphavet til alt liv, hjemmet til utallige legender og steder med enorm lengsel. Også den sveitsiske urmakeren Certina vender stadig tilbake til havet for inspirasjon. Det siste uret, den nye DS Action 34,5 mm, har både en umiskjennelig maritim stil og absolutt robust presisjon og pålitelighet. Generelt er dette moderne armbåndsuret preget av motsetninger: en diminutiv kasse møter dynamisk sportslighet, satengbørstet stål motvirkes av skinnende aksenter, og moderne design rammer tradisjonell mekanikk.

Havet er alltid i bevegelse – akkurat som livet er. DS Action 34,5 mm viser seg å være den ideelle følgesvennen for livet i dag, enten du liker å bare følge strømmen eller svømme mot strømmen. Dens grasiøse 34,5 mm diameter gjør dette sporty og elegante armbåndsuret til en perfekt passform for et slankt håndledd.

Den runde, rustfrie stålkassen er utstyrt med en enveisroterende bezel med keramisk innlegg, som gir klokken et dynamisk preg. Den klare utformingen av urskiven er i tråd med tiden, med sjenerøst Super-LumiNova®-belegg på visere og indekser. En spesielt glamorøs tofarget versjon er utsmykket med svart eller hvit perlemor, glitrende diamantindekser og gule gullfargede aksenter. Modeller med hvite, blå eller sortlakkerte urskiver og ren rustfritt stål er også tilgjengelig.

Ultrarobust utførelse sikrer sikkerhet og motstandskraft under alle omstendigheter takket være Double Security (DS)-prinsippet. Et skrudd baklokk forener en nedskrudd og beskyttet krone. På innsiden tikker det kjente pålitelige Powermatic 80-urverket med opptil 80 timers gangreserve og en balansefjær laget av NivachronTM. Dette innovative materialet forblir upåvirket av magnetiske felt, noe som sikrer nøyaktigheten på lang sikt. Vannmotstand opp til 30 bar (300 m) understreker denne klokkens tilhørighet til havet.

Den nye DS Action 34,5 mm modellen er nå tilgjengelig hos oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *