Eksklusive Urmaker Lian

Urmaker Lian har holdt til i Nordre gate 9 helt siden 1866. Her med 4. generasjons daglig leder Wenche Lian.

Urmaker Lian er stolte av å kunne ønske både nye og gamle kunder innom våre eksklusive, nyoppussede lokaler. Butikken som helhet trer nå frem i ny drakt med sine oppdaterte overflater og fornyede utforming. Både interiør og fasade har fått et løft etter to års nøysom planlegging i samarbeid med lokale og internasjonale designere og håndverkere. Lokalene fremstår følgelig med både særpreg og eksklusivitet.

Ekte kvalitet

Våre lokaler besitter et luksuriøst og tidløst uttrykk, med fokus på solid design og kvalitet i alle ledd. Dette korresponderer med våre mål om alltid å tilby våre kunder ekte kvalitet. Lokalene fremstår som elegant og stilrene, med robuste og kostbare materialer som eik, kalkstein og messing. Kun det beste er godt nok for oss og våre kunder.

Nytt fasadeskilt produsert lokalt i Trondheim.

Skreddersydde interiørelementer i eksklusive materialer som eik, valnøtt og naturstein. Foto: Håvard Løberg

Kasseområde i fine materialer.

Kundeopplevelsen

La oss ta deg med inn i en behagelig atmosfære, hvor du kan la deg inspirere av lekkert design og enestående håndverk. Bli inspirert i våre trivelige omgivelser, omgitt av talentfulle ansatte.

Topp service

Urmaker Lian tilbyr tjenester av høyeste kvalitet til enhver tid, og våre nye, stilfulle omgivelser setter stemningen. Vi prioriterer alltid å være tilstede for våre kunder, og tilbyr en fortrolig handel.

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi en eksklusiv opplevelse i våre nye brand cornere. Her kan du nyte en kopp kaffe med våre dyktige ansatte, som mer enn gjerne viser frem elegante urverk og forteller om hvilke muligheter som finnes.

Gjennom spileveggen kan man skimte butikkens tidligere eiere. Foto: Håvard Løberg

 Rolex Brand Corner. Foto: Håvard Løberg

Omega Shop-in-Shop. Foto: Håvard Løberg

Tudor og Grand Seiko Brand Corner. Foto: Håvard Løberg

Ekte håndverk

Det flotte resultatet av oppdateringen i lokalene hadde ikke vært mulig uten et strålende samarbeid med lokale og internasjonale designere og håndverkere. Samspillet med dyktige fagfolk var selve grunnlaget for design- og byggeprosessen som tok år.

Velkommen innom våre nye og eksklusive lokaler for en hyggelig klokkeprat.

Interiørarkitekt Marit Lenvik ivaretok designprosessen, og sørget for å benytte lokale håndverkere i alle ledd av prosessen: Byåsen Trevare, Elpartner, K. Lund, Stokkan Lys, Ernestus Skilt & Reklame. Samtidig må vi takke Barth Interior for samarbeid om Rolex Brand Corner.

One thought on “Eksklusive Urmaker Lian

  1. Martin Gumdal says:

    Flott fornying av butikken,og tusen takk for god service ifm oppdateringen av min Casio G-Shock 5240. mvh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *