Tissot PRX 35MM Automatic

UTVIDER PALETTEN: TISSOT PRX 35MM POWERMATIC 80 SKINNER I DEN MYE ETTERSPURTE ISBLÅ FARGEN OG UVENTET GULLTONET VARIANT.

Over hele verden har klokkeentusiaster ventet ivrig på Tissot sitt nye tilskudd deres bestselgende kollekson: PRX 35mm Powermatic 80 er nå tilgjengelig i fortryllende isblått og strålende gulltone.

Denne moderne utførelsen av deres historiske modell tilfører en ekstra dose dristig livlighet og vekker minner om den frisinnete 70-tallsperioden. Disse klokkene representerer et vågalt, men smakfullt avvik fra det vanlige. De spesielle fargene, selv om de er karakteristiske, er designet for allsidighet og tilpasser seg både bakgrunnen på en stilig takfest og tempoet i en travel bygate.

Tissot PRX 35MM Automatic i isblå og gull.

Tidens rytme i livlige farger

Tissot PRX 35mm Automatic Ice Blue lar seg inspirere av en frossen alpemorgen, med en tallskive som er rillet for å fange lyset på snøen eom morgenen. I kontrast er den gullfargede varianten en hyllest til den livlige diskoepoken på 70-tallet, og tilfører en dose dristighet.

Tissot PRX 35mm Automatic i isblått og gull er mer enn bare tilskudd til kolleksjonen. De er utformet for de som elsker livet i alle dets forskjellige nyanser. Med sin robuste funksjonalitet og vågale stil oppfordrer disse klokkene deg til å gripe øyeblikket og uttrykke din unike personlighet.

Tekniske detaljer

På innsiden stålkassen har Tissot plassert et Powermatic 80-urverk som gir imponerende 80 timers gangreserve. Urskivene, med sitt karakteristiske vaffelmønster, skiller disse automatiske modellene fra deres kvartsdrevne motparter og tilfører en uforlignelig eleganse.

Indeksene, sammen med time- og minutviserne, er belagt med Super-LumiNova®, noe som sikrer synlighet selv under svakt lysforhold.

Den polerte bezelen, graverte kronen og det robuste safirglasset underbygger ytterligere Tissots forpliktelse til kvalitet, slik at disse klokkene ikke bare beholder sitt stilige utseende, men også sin holdbarhet. Samtidig sikrer vannmotstanden på opptil 100 meter (10 ATM) at din stil forblir motstandsdyktig, enten du blir fanget i en regnskur eller går gjennom morgendisen.

De inspirerer deg til ikke bare å være vitne til tiden, men å leve den i din egen stil. Livet er tross alt ikke bare svart-hvitt – det er en eksplosjon av farger, akkurat som tallskivene i PRX-kolleksjonen!