Tiny Device Massive Change

Fra rekorddykk til månelandinger er OMEGAs historie fylt med store prestasjoner. Men den første av årets store bragder er faktisk ganske liten.

OMEGAs nyeste Speedmaster er finjustert for presisjon takket være Spirate™-systemet, som inkluderer en revolusjonerende ny patentert spiral som tillater ekstremt nøyaktige reguleringer. Takket være denne unike mekanismen er det nå mulig for OMEGA å oppnå sertifisert presisjon på kun 0/+2 sekunder per dag.

For å nå disse smale målene måtte OMEGA bokstavelig talt finne opp hjulet på nytt: de trakk både på tekniske ressurser fra Swatch Group og presisjonen, stabiliteten og påliteligheten til OMEGAs overlegne in-house urverk.

Den innovative løsningen var en helt ny Si14 balansefjær, som gjør det mulig for urmakeren å påvirke stivheten i spiralfjærens festepunkt gjennom en justeringsmekanisme plassert på balansebroen. Denne nye tilnærmingen, basert på designet til en høypresisjons artikulert struktur med fleksible lager, er et strålende eksempel på OMEGAs vilje til å omfavne nye ideer: å gjøre fremskritt ved å ta på seg utfordringer.